
الماء بيطفى حرارة لما تاكل حاجه حامية زى الشطه !.
.
.
الكلام دا صح ولا غلط
لو الكلام دا حصلك اوعى تشرب مياه خاااااااااااالص
وتشرب لبن لان الفلفل يحتوي على مادة كابسيسين الكيميائية
والماء لا يتفاعل مع هذه المادة لكن
اللبن يتفاعل معها لذا لا تشرب الماء عند احساسك بحرارة الفلفل
الحار .. بالاضافة الى ذلك فإن الحليب يحتوي على بروتين كازايين
الذي يعمل على تفكيك مادة كابسيسين فيمنع الشعور بلهب الشطه او اى حاجه حامية مشطشطه
ويحمي الفم من الالتهاب
شير فى الخير بقى ^_-
Post A Comment:
0 comments: